11 Ocak 2017 Çarşamba

Bilinmeyen 4 Twitter İpucu

Twitter hakkında az bilinen 4 özelliği sizler ile paylaştık.




Twitter'da Tweetlerinizi Zamanlayabilirsiniz.

Twitter Schedule özelliğini kullanmak profesyonel Twitter kullanıcıları için büyük bir zaman kazancıdır. Çünkü gününüz hatta haftanızı veya ayınızı önceden planlayabilirsiniz. Mesela ayın 20'sinde atacağınız Tweetleri ayın 10'unda sisteme girip Twitter zamanlama özelliğini kullanabilirsiniz. Bu sayede yapmanız gereken işleri rahatlıkla yapabilirsiniz. ads.twitter.com'a girin "tweet oluştur" düğmesine bastıktan sonra zaman planlama sekmesine tıklayın ve tweetlerinizin ne zaman yayınlanacağını ayarlayın.

Twitter Kısa Yolları

Twitter kısa yollarından daha önce haberiniz olmuşmuydu ? Bu özellik tam olarak tembel kullanıcılar için geliştirilmiş bir özellik. Örneğin Twitter.com'da iken "n" tuşuna basarsanız hemen yeni bir tweet oluşturmaya başlayabilirsiniz. Yada bir tweeti favori olarak işaretlemek için f ye basabilirsiniz. Retweet kısayolu ise tahmin edeceğiniz üzere "r" tuşu.

Web Sitenize Twitter'ı Ekleyin

İstediğiniz herhangi bir tweetinizi sitenizde yayınlayabilirsiniz. Bu sayede ziyaretçileriniz tweetinizi favorilere ekleyebilir. İlk önce tweetinize tıklayın ve altında ki more butonuna (üç nokta simgesi) tıklayın. Tweet'i yerleştir seçeneğine basın ve verilen html kodunu kopyalayıp sitenize yapıştırın.

Gelen E postaları Kapatmak:
Twitter'ın size yolladığı e postalardan hoşlanmıyor iseniz yapmanız gereken işlem çok basit. Tüm bildirim maillerini tek bir tıkla kapatabilirsiniz. Twitter'ı açın profil ayarlarınıza girin ve e posta bildirimleri sekmesine tıklayın. Buradan tüm e postaları devre dışı bırakmak için "kapat" butonuna tıklayın. İşlem tamam !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder