22 Aralık 2016 Perşembe

Twitter İnternet Reklamcılığı İle Para Kazanma

Twitter İnternet Reklamcılığı İle Para Kazanma


Twitter'dan para kazanmak için illa ki kendi ürünlerinizi veya verdiğiniz hizmetleri satmak zorunda değilsiniz. Sosyal ağlar üzerinden para kazanmanın çok çeşitli yolları vardır.

Twitter kendine özgü son derece kuvvetli bir platform. Kar oranı yüksek olan bir niş kelime belirleyip o kelime üstüne bir hesap açarsanız çok iyi reklam teklifleri alabilirsiniz. Örneğin çevrimiçi eğitim ya da bebek bakımı. Bu niş kelimeyle ilgilenen takipçileri sayfanıza topladığınız zaman para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ardından, web de ki ilgi çekici bağlantıları sayfanızda paylaşarak, hiçbir içerik üretmek zorunda kalmadan değerli bir sayfa haline gelebilirsiniz.

Peki nasıl para kazanacaksınız ? Bir web sitesinde olduğu gibi: reklam, sponsorlu bağlantılar, bağlı kuruluş pazarlaması.




Twitter'dan para kazanmanızı sağlayacak bir kaç şirketi aşağıda yazdım. Bunları kullanarak kendi Twitter içeriğinize reklam alabilirsiniz.

Sponsored Tweets:

Sponsored Tweet uygulaması en tanınmış reklamcılık servislerinden bir tanesidir. Reklamlara tıklama başına istediğiniz ücreti kendiniz belirtirsiniz. Daha sonra sizin şartlarınız ile uyumlu olan şirketlerin teklifleri sıralanır. Bu şirketlerden bir tanesini seçip reklam alabilirsiniz. Bu servise kayıt olabilmeniz için en az 50 takipçiniz, 60 günlük bir hesabınız ve 100 tweetiniz olması gerekmektedir.

MyLikes:

Mylkes; Twitter, Tumblr, Youtube ve web siteleri gibi alanlarda kullanılabilen kapsamlı bir reklam platformudur. Binlerce reklamverenin tekliflerine bakar ve yayınlamak istediğiniz reklamı seçersiniz. Reklamın hesabınızdan tweetleneceği zamanı da programlayabilirsiniz. Tıklama başına 0.42 dolar kazanırsınız. Ödemeleri haftalık olarak yapılmaktadır.

Ad.ly

Ad.ly attığınız tweetlerde reklam yayını yapmanızı sağlayan başka bir şirkettir. Bu uygulama da tıklama başına ödeme almazsınız. Bunun yerine, reklamveren bir kampanyayı tanıtmak için hesabınızı seçebilir.  Belirli bir zaman aralığında belirli miktarda tweet yollamayı kabul etmiş olursunuz. Reklam veren kişi size ücretinizi toplu olarak öder.

Rev Twt:

Rev Twt, Twitter tabanlı bir reklamcılık hizmetidir ve tıklama başına bir ödeme platformudur. Sahip olduğunuz takipçileriniz ve sahip olduğunuz itibarınız arttıkça, yüksek ücret veren kampanyalara daha fazla erişiminiz olur. Kazanç olarak 20 ABD Dolarına ulaştığınızda, Paypal üzerinden ödeme yapılır.

Twittad

Bu platform ilk reklamlı tweet ağlarından bir tanesidir. Tıklama başına maliyetinizi kendiniz ayarlarsınız. Tabi reklam verenler teklifinizi kabul etmeme hakkına sahiptir. 30 USD' ye ulaştığınız zaman ödemeniz Paypal aracılığıyla yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder