11 Aralık 2016 Pazar

Tweet Atarak Nasıl Para Kazanılır ?

Daha önce ki yazımızda Twitter'dan para kazanmanın 4 yolunu anlatmıştık. (Twitterdan para kazanmanın 4 yolu yazısına buradan ulaşabilirsiniz) Şimdi ise bu serinin devamı niteliğinde bir yazı yazacağım. Bu yazımda da Tweet atarak para kazanmanın bir kaç yoluna değineceğim. Neyse lafı uzatmadan hemen anlatmaya başlayalım.





1. Satış Yapın:

Kendi ürünlerinizi satın. Birçok kişi eBay açık artırmalarını ve etsy.com el sanatlarını tanıtmak için Twitter kullanıyor. Twitter hesabınıza kısaltılmış bir bağlantı yayınlayabilir ve kişisel bir dokunuşla daha fazla müşteriye ulaşıp onlardan teklif alabilirsiniz.

Hizmetlerinizi Twitter'da satin. Pek çok profesyonel, Twitter'ı kendi endüstrisindeki diğer insanlarla irtibatta kalmanın bir yolu olarak kullanıyor. Bu yeni tür ağlar, ilişkiler geliştirmenize, ortaklıklar kurmanıza ve iş yapmak için kendinizi satmanıza izin verir.
Kendinizi profesyonel hesabınızdan pazarlamaktan utanıyor iseniz, bunun yaygın bir uygulama olduğunu anlayın. Biraz kendi kendine reklam, çabucak işleri büyütebilir.

2. Bukisa.com u kullanın

Bukisa sitesine yazar olarak kayıt olun. Bu çevrim içi yayın sitesi, yazdığınız her makaleye para verecektir. Bu yazılara reklam koyarlar ve size de reklamdan kazandıkları miktardan komisyon verirler. Bu sitede ki makalelerinize ve videolarınıza ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok para kazanırsınız. Nasıl daha fazla tıklanma alırım diye soracak olursanız ise, burada Twitter devreye giriyor. Daha fazla ziyaretçi kazanmak için Twitter hesabınızda makalelerinizin linkini paylaşın. Konunuzla alakalı sayfaların ya da içeriklerin altına makalelerinizin linkini mention olarak da atabilirsiniz. Böylece kazanç miktarınız %150 ila %200 arasında artacaktır. Twitter sayesinde bir sürü kişiye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder